Cleaning
  Profesional
and Qualitative
Home | About us | Contact Us | Announcements | AL Tel. : (+355)685000353 | Face Book | Instagram

Services

 • Carpet     .....
 • Sofas, Divane.....
 • Cleaning Disinfection
      Kendi.....
 • Cleaning Disinfection
      Dysheku.....


  Laundry  
 • Quilt
 • Bed Sheets
 • Blankets

  Home Premises

  D.D.D

  Vehicles  
 • Upholstery Cleaning
 • Headlight Cleaning


 •  

  Pastrime ambjentesh Shtepie

  Nese endra jote eshte qe kur te kthehesh nga puna te gjesh nje shtepi te rregullt, te paster dhe me arome te kendshme - ka zgjidhje. Gjiro-Paster e ben endren tuaj realitet.

  Per momentin ky lloj sherbimi nuk eshte i disponueshem


     
   

  Pastrim apartamenti para mobilimit : 200 leke/m2
  Pastrim apartamenti i banuar : 180 leke/m2


  .


  GJIRO - PASTER
  Contact Us : gjiropaster@gjiropaster.com