Cleaning
  Profesional
and Qualitative
Home | About us | Contact Us | Announcements | AL Tel. : (+355)685000353 | Face Book | Instagram

Services

 • Carpet     .....
 • Sofas, Divane.....
 • Cleaning Disinfection
      Kendi.....
 • Cleaning Disinfection
      Dysheku.....


  Laundry  
 • Quilt
 • Bed Sheets
 • Blankets

  Home Premises

  D.D.D

  Vehicles  
 • Upholstery Cleaning
 • Headlight Cleaning


 •  

  Njoftime, Lajmerime  Gjiro-Paster kerkone te punesoje :
 • Nje punonjese te moshes 20-35 vjece
 • Nje punonjes te moshes 20-35 vjec

  Per hollesira te me tejshme mos nguroni te kontaktoni me ne ne Nr.Tel. 068500353
  Gjithashtu munde te na dergoni ne e-mail gjiropaster@gjiropaster.com nje CV me te dhenat tuaja si dhe te pershkruani ne se kini experienc pune.


     
     .


  GJIRO - PASTER
  Contact Us : gjiropaster@gjiropaster.com